كارشناسان مركز حواس شیمیایی مونل در آمریكا در یك آزمایش جدید اعلام كردند تمایل به خوردن غذاهای شور از دوران نوزادی آغاز می شود.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این كارشناسان می گویند نوزادانی كه به عنوان غذاهای كمكی و جامد به آنها خوردنی های نمكی مثل كراكر، نان و غلات شور داده می شود تا آخر عمر به مصرف نمك زیاد وابسته می شوند.
حس چشایی برای درك مزه شوری از ۶ ماهگی در نوزادان ایجاد می شود و در نتیجه این تمایل به مصرف خوردنی های نمكی از همین ابتدا در كودك بروز می كند و تا پایان عمر ادامه می یابد.
شرح این مطالعه در مجله آمریكایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.