آيا مي دانستيد که ميزان کلسترول را مي توان با ميوه کنترل کرد؟ برخي ميوه ها به طور موثر کلسترول مضر را کاهش مي دهد اما کدام ميوه ها؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ ميوه هاي سرشار از فيبر و آنتي اکسيدان در کاهش کلسترول مضر و کنترل آن موثر است.
ميوه هاي توتي: توت فرنگي، شاه توت و ميوه قره قاط در پايين آوردن کلسترول موثر است.
سيب: کلسترول را به طور موثر از رگ هاي خوني خارج مي کند.
انگور: غني از آنتي اکسيدان است که علاوه بر کاهش دادن کلسترول، رگ هاي آسيب ديده را نيز بازسازي مي کند.
گريپ فروت: براي کاهش کلسترول، گريپ فروت قرمز انتخاب کنيد. اين ميوه سرشار از آنتي اکسيدان است.
مرکبات: پرتقال و ليموشيرين حاوي پکتين است. اين ماده به دفع کلسترول مضر کمک مي کند. اين ميوه ها آنتي اکسيدان فراوان دارد و رگ ها را تقويت مي کند.