- 
		نویسندهنوشتهها
 - 

۱۹ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۸:۱۰ #75578
1366
مشارکت کنندهمن رفتم پيش دكتر جهانلو كارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني بهم رژيم داده گفته كه اصلا برنج و ماكاروني نخورم و يك چهارم نان معمولي واسه صبحانه و يك دوم نان معمولي واسه نهار و باز يك چهارم نان ممعمولي واسه شام بخورم ،اما من هميشه نهار برنج خوردم و الان وقتي نمي خورم تمام حال و روزم بهم ميريزه و ضعف ميكنم ،بعد بهم گفته كه در مورد خورش و كباب و ماهيو گوشت و غيره محدود نيستي راستي وزنم 73 و قدم162 ،و 25 ساله هستم تو مطب رفتم رو دستگاه اناليز و گفت عظلات پاي راستم داره تحليل ميره راستي بهم قرص ويتامين ب داده با صبحانه بخورم و ويتامين eداده گفته با نهار بخور من با برنج نخوردن مشكل دارم تو جزيره ابوموسي زندگي ميكنم وبه دكتر م دسترسي ندارم اگه بشه جايگزين نون نهار برنج باشه اونم تا شش الي هفت قاشق خوب ميشه لطفا راهنماييم كنيد راستي اگه برنج بخورم باز هم قرص ها رو بخورم؟
۲۹ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۳ #100963لیلی
مشارکت کنندهوالا ما تاحالا که رژیم گرفتیم از ده تا قاشق برنج شروع کردیم ووزنمون خم کم شده تو همین سایت عضو بشین خیلی عالیه
۳۰ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۵:۵۰ #100964zghasemi
مشارکت کنندهمنم تا این حد محدودیت غذایی رو اصلا توصیه نمی کنم
[hr]
منم تا این حد محدودیت غذایی رو اصلا توصیه نمی کنم۱۰ شهریور، ۱۳۹۴ در ۲۳:۴۹ #101740drjahanlu
مشارکت کنندهسلام
می توانید برنج میل کنید 8شت قاشق برنج را در بشقاب ریخته و یک عدد گوجه فرنگی را ریز کرده به آن اضافه کنید مخلوط و میل کنید ولی کاهش وزن شما مانند زمانی نخواهد بود که شما به جای برنج از نان استفاده می کنید .
دکتر جهانلو۱۹ دی، ۱۳۹۶ در ۰۷:۲۹ #114024vida samiee
مدیراین برنامه غذایی فکر نکنم بتونه برای شما نتیجه ساز بشه
با پزشک متخصص صحبت کنید
در برنامه غذایی دکتر فرشچی برنج هم هست
 - 
		نویسندهنوشتهها

- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.