در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ خرداد، ۱۳۹۰ در ۲۲:۴۸ #70698susanمشارکت کننده
خامه فرمگرفته: 500 گرم
شيرعسلي: يك قوطي
عسل: 3 قاشق غذاخوري
سرلاك گندم و عسل: 3 قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ: 6 عدد
وانيل: يك قاشق چايخوري
گرانول فندق تفت دادهشده: 200 گرم
چيپسشكلات: 200 گرم
ژلاتين: 8 ورق
شكر: 150 گرم
روش تهیه :
ابتدا زردههاي تخممرغ، شكر و وانيل را با هم ميزنيم تا پف كند، عسل و شير عسلي را به آن اضافه كرده و به هم ميزنيم تا كاملا مخلوط و يكدست شوند. بهتر است اين كار را روي بخار آب جوش انجام دهيم تا زردهها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاك مخلوط كرده و كنار ميگذاريم.
ورقههاي ژلاتين را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند، سپس داخل ظرفي فلزي قرار داده و روي بخار آب ميگذاريم تا ذوب شوند.
ژلاتين را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط ميكنيم. مقداري از مواد را به رنگ دلخواه درآورده، داخل ديسكمت(قالب سيليكوني) ميكشيم و با پالت اضافههاي آن را جمع ميكنيم.
رينگ را دور ديسكمت قرار داده، فندق و چيپس شكلات را به بقيه مواد اضافه ميكنيم، سپس آنها را روي ديسكمت داخل رينگ ريخته و به مدت 8 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. سپس دسر را برگردانده و رينگ را از دور آن برميداريم و اطراف آن را با زرورق شكلات همانند تصوير تزئين ميكنيم. براي اين كار ابتدا شكلات را ذوب كرده و كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود اما به صورتي كه كاملا خودش را نگيرد. دماي شكلات براي اينكار بايد حدود 32 درجه باشد. روي ميز را سلفون كشيده و كنار دسر را اندازهگيري ميكنيم و همانند تصوير كه مشاهده ميكنيم شكلات ذوبشده را روي زرورق ريخته و با پالت صاف ميكنيم. اجازه ميدهيم تا شكلات كمي خودش را بگيرد، سپس تا وقتي كه هنوز نرم است آن را بلند كرده و به ديوارههاي دسر ميچسبانيم. در نهايت دسر را با مرواريدهاي تزئيني خوراكي يا ميوه تزئين ميكنيم. -
نویسندهنوشتهها
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.