موثرترین روش ذخیره سازی ویتامین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75540
    araghi
    مشارکت کننده

    سبزیجاتی که ذاتا دارای رنگ سبز هستند،سرشار از فیبر،آب،ویتامین،مینرال های هستند.و دارای مقدارکمی کالری و لیپید هستند.این نوع سبزیجات برای بدن بسیار ضروری هستند.
    ویتامین ها و مینرال های بسیار حساس هستند و خاصیتشان را زود از دست می دهند.مثلا عاملی مثل گرما می تواند،ویتامین های آنها را زود از بین ببرد.
    اما از لحظه ای که این سبزیجات را می خرید تا زمانی که در بشقاب شما قرار می گیرند باید چه کارهایی را انجام داد تا ویتامین های شان را از دست ندهند:
    1- در هنگام خرید دقت داشته باشید سبزیجاتی را خریداری نمایید که تازه باشند زیرا اگر این سبزیجات مانده و پلاسیده شده باشند دیگر خاصیت یک سبزی تازه را ندارند.
    2- سبزیجات را حداقل تا دو روز بعد مصرف کنید،زیرا هنگامی که بیش از حد در فریزر بمانند باعث می شود که مواد مغذی خود را از دست دهند.
    3- مواد زیادی را با سبزیجات قاتی نکنید،سعی کنید بیشتر سبزیجات را به صورت آب پز و با کمی آب بپزید تا بتوانید از مواد و ویتامینهای آنها بیشترین استفاده را داشته باشید.
    4- بسیاری از خانم های عادت دارند که ساقه و یا قسمت های زیادی از یک سبزی را که خریداری می کند به دور می ریزند و می گویند این قسمت های قابل مصرف نیستند اما به شما توصیه می کنیم که همین قسمت های را نیز به صورت خرد شده مورد استفاده قرار دهید.حتی سیب زمینی را نیز تماما پوست نکنید بهتر است سیب زمینی را به صورت راه راه پوست کنید؛
    درمورد بادمجان نیز به همین ترتیب می باشد،بادمجان را نیز به صورت راه راه پوست بکنید.سبزیجات دیگری مثل خیار و گوجه فرنگی نیز از این قاعده مستثناء نیستند.
    اما چرا اینقدر به پوست سبزیجات تاکید می شود و گفته می شود که حتما پوست آنها را نیز مورد استفاده قرار دهید؟
    زیرا پوست سبزیجات سرشار از ویتامین های،فیبر،مینرال های هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.