پتاسيم:
پتاسيم به كنترل و پيشگيري از فشار خون بالا كمك مي كند. موز , زردآلو , پرتقال , انجير , گريپ فروت , هلو , انگور و آلو سرشار از پتاسيم هستند
كلسيم و منيزيم:
اين مواد مغذي از فشار خون بالا جلو گيري مي كنند. لبنيات و كلم منابع غني از كلسيم هستند و منابع منیزيم شامل جوانه گندم , بادام زميني , سيب زميني , اسفناج و شير است.
ویتامین ث:
دريافت کم ويتامين C باعث پر فشاري خون مي شود. ویتامین ث در سبزیجات و میوه ها وجود دارد.
ماهی:
مصرف ماهي هاي حاوي اسيد هاي چرب مفيد از قبيل حلوا , قزل آلا و قباد چندين بار در هفته توصيه مي شود.
سیر:
سير هم به کاهش فشار خون کمک مي کند.