مواد غذایی که بدن را در برابر آنفلوانزای نوع A مقاوم می كند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69699
    jafari
    مشارکت کننده

    مواد غذایی که بدن را در برابر آنفلوانزای نوع A مقاوم می كند

    مصرف هویچ ، قارچ ، انار و چای سبز در فصل سرما، سیستم ایمنی بدن را برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزای نوع A مقاوم می كند.
    هویج منبع غنی از بتاكاروتن است و بتاكاروتن، مقاومت بدن را در مقابله با آنفلوانزای نوع A بالا می برد.
    مصرف بالای هویج باعث می شود سلول های ایمنی بدن كه شامل سلول های كشنده طبیعی هستند، گسترده تر شوندو استفاده از قارچ موجب می شود سلول های كشنده طبیعی افزایش پیدا كند و در نتیجه، سیستم ایمنی بدن مقاوم تر می شود.
    انار نیز بیشترین ظرفیت آنتی اكسیدانی را برای مهار یا خنثی سازی رادیكال های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می تواند با بیماری های مختلف از جمله آنفلوانزا مقابله كند.
    در چای سبز نیز نوعی آنتی اكسیدان به نام كاتچین وجود دارد كه می تواند سلول های ایمنی بدن را افزایش دهد و طبق تحقیقات انجام شده، این ماده انتشار ویروس را كند می كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.