مواد غذایی و نقرس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69406
    s.samadi
    مشارکت کننده

    یکی از اختلالات رایج متابولیک نقرس است هدف از این مطالعه بررسی ارتباط شیوه زندگی و غذای مصرفی بانقرس است اطلاعات از 92 فرد سالم به عنوان گروه کنترل و 92بیماربه عنوان گروه آزمایش به صورت چهره به چهره جمع آوری شد فشار خون سیستولیک و دیاستولیک ،دور کمربه باسن،دور کمر به قد ونمایه توده بدنی به صورت معنی داری در گروه مورد مطالعه نسبت به گروه کنترل بالاتر بود تاریخچه خانوادگی نقرس و دیابت عامل خطر بالایی در ابتلا به نقرس است میزان مصرف سبزی و میوه به طور معنی داری درگروه مورد مطالعه پایین تر بود بررسی های آماری نشان داد که مصرف بالای الکل و مصرف کم فیبر ،فولات وویتامین c شانس ابتلا به نقرس را بالا می برد اما ارتباطی با دریافت پوریت یافت نشد در نهایت به این نتیجه رسیدند که مصرف الکل و نه پورین ارتباط معنی داری با ابتلا به نقرس دارد ومنابع غذایی غنی از فیبر ،فولات ویتامین c مثل میوه و سبزی سبب محافظت در برابر نقرس می شود نسبت دور کمر به قد که نشان دهنده چاقی شکمی است با ابتلا به نقرس ارتباط دارد.
    منبع:ajcn

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.