مواد غذایی نیکوتین دار را می شناسید؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77135
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد، مصرف سبزیجاتی که به طور طبیعی حاوی نیکوتین هستند، مثل فلفل و گوجه فرنگی، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش میدهد.
    این اولین مطالعه ای است که تاثیر نیکوتین رژیم غذایی بر کاهش خطر بیماری پارکینسون را نشان میدهد.
    بطور کلی این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول‌های مغزی تولید کننده ماده‌ای شیمیایی به نام دوپامین رخ می‌دهد. علائم این بیماری شامل عدم تعادل، کندی در حرکت، لرزش و سفتی در صورت و اعضای بدن می باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.