در کودکان مبتلا به اوتیسم کمبود برخی ریزمغذی ها شایع است. از جمله این ریز مغذی ها می توان به امگا۳ اشاره کرد. تحقیقات نشان داده میزان اسیدچرب امگا۳ در خون و مغز این کودکان در مقایسه با کودکان طبیعی کمتر است. فرضیه هایی هم وجود دارد که بیان می کنند کمبود اسیدچرب امگا۳ می تواند دلیل تشدید بیماری اوتیسم باشد بنابراین توصیه می شود در برنامه غذایی کودکان مبتلا به اوتیسم و البته تمام کودکان، مواد غذایی حاوی اسیدچرب امگا۳ مثل میگو و ماهی تازه آبپز یا کبابی
(نه کنسروی و سرخ شده)، مغز دانه ها به خصوص گردو و دانه های روغنی به خصوص خرفه تازه گنجانده شود. مغزها و دانه ها باید تازه و سالم مصرف شوند زیرا اسیدچرب امگا۳ در برابر حرارت حساس است و با بو دادن دانه ها و مغزها، ویژگی و خواص مفید آنها از دست می رود.