-
نویسندهنوشتهها
-
۲۹ آبان، ۱۳۸۹ در ۰۴:۱۱ #69292nikbakhtمشارکت کننده
این مواد میتواند به شمادر نفخ کمک کند :
پرتقال و هندوانه؛ از آن جایی که آب به دفع فضولات بدن کمک می کند خوردن موادغذایی آبدار می تواند بسیار مفید باشد. 92درصد هندوانه و 90 درصد پرتقال از آب تشکیل می شود.
*ماست؛ نه تنها سرشار از آب است بلکه رشد باکتری های مفید را تقویت می کند. این باکتری مسبب کاهش گاز اضافه معده است که به مرور زمان در روده ها جمع می شود.
*سیر؛ این گیاه به کاهش میزان چربی در کبد کمک می کند. عملکرد اصلی کبد، سم زدایی و تولید بیوکمیکال لازم برای هضم غذاست.
*غلات سبوس دار و بلغور جو؛ اغلب یبوست عامل نفخ است و فیبر مانع یبوست می شود. با افزودن فیبر در موادغذایی، دفع ضایعات از روده آسان تر انجام می گیرد. مصرف روزانه 25گرم فیبر به زنان توصیه می شود. توجه داشته باشید افزودن مقدار زیاد و سریع فیبر به رژیم غذایی می تواند حالت نفخ را بدتر کند.
*توت فرنگی و قره قاط؛ این دو میوه نیز سرشار از فیبر است مصرف منظم خوراکی ها غنی از فیبر مانند توت فرنگی، قره قاط، زردآلو و آلوی خشک، سیستم گوارشی بدن را تمیز نگه می دارد.
*گریپ فروت؛ مثل هندوانه و پرتقال، 90درصد این میوه را آب تشکیل می دهد. علاوه بر آن، گریپ فروت سرشار از آنزیم های چربی سوز نیز می باشد.
*کاهو و اسفناج؛ هر 2 غنی از فیبر، ویتامین و ماده مغذی است و به رفع سوءهاضمه، یبوست و عفونت های مجرای ادراری کمک می کند.
*نعناع و زنجبیل؛ گیاهانی مانند بابونه، زنجبیل و نعناع کاهش دهنده نفخ هستند. علاوه بر آن این گیاهان تلخ مزه در تحریک مجرای گوارشی موثر است.
*فلفل؛ این ادویه نه تنها غذا را تند می کند بلکه خطر فشارخون، سکته و بیماری قلبی را نیز کاهش می دهد. کپسین، ماده فعال در فلفل، سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و اشتها به شیرینی را کم می کند.منبع :سلامت نيوز
۲۹ آبان، ۱۳۸۹ در ۰۴:۴۱ #96222heydariمشارکت کنندهواییییییییییییییییییییییی
خیلی مطلب مفیدی بود ممنون از این نکته هاتون -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.