برخی غذاها ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان ارتباط داشته باشند، در حالی که برخی دیگر خطر ابتلا به سرطان را گسترش میدهند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه،تغییرات شیوه زندگی به شناسایی این تفاوتها کمک میکند.
به گزارش Harvard health، مطالعات متعدد به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، ریه و معده اشاره کردهاند، اگر افراد کلم بروکلی را در رژیم غذایی خود داشته باشند. مصرف انواع کلمها به احتمال نزدیک 75 درصد از خطر ابتلا به این سرطانها میکاهد.
مصرف گوجه فرنگی با خطر ابتلا به سرطانهای پروستات، سینه، پانکراس، معده، تخمدان همراه است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی آسیبهای سلولی منجر به سرطان را کاهش میدهد.
توت از مواد غذایی دیگر حاوی آنتی اکسیدان ها است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد رفته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
گوشت قرمز، الکل، و چربیهای اشباع شده به همراه استعمال سیگار و غذاهای فرآوری شده، اثر معکوس دارند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهند.