مواد غذایی جایگزین لبنیات برای افراد حساس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78215
    zghasemi
    مشارکت کننده

    چنانچه فردی با مصرف شیر دچار مشکلات گوارشی مربوط به عدم تحمل لاکتوز می‌شود توصیه می‌شود اولا بجای شیر پاستوریزه از شیرهای استریل (مدت‌دار) که بدون باکتری هستند، استفاده نماید و یک لیوان شیر استریل را در طی چند ساعت مصرف کند و یا از شیرهای کم لاکتوز استریل استفاده نماید تا آنزیم لاکتاز به تدریج در بدن ساخته شود و یا از فراورده‌های لبنی مثل ماست، پنیر، کفیر، دوغ، کشک بدون نمک و بستنی استفاده نماید.

    در صورتی که فرد اصولا به مصرف هرگونه شیر و محصولات لبنی حساسیت دارد می‌تواند برای تامین بخشی از کلسیم مورد نیاز از شیر سویا که در واقع شیره سویا است و شیر نیست و موادی مثل سنجد، کنجد، سبزیجات، ماهی، نانهای سبوس‌دار، جوانه غلات و میوه‌ها مصرف نماید و استفاده از نور آفتاب و تحرک و ورزش را فراموش نکند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.