مواد غذایی تراریخته یا دستکاری شده‌ موجب ناباروری و پیری زودرس می‌شوند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95482
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که مواد غذایی تراریخته یا دستکاری شده از طریق تغییر ژنتیکی موجب نقص در سیستم ایمنی بدن، ناباروری و پیری زودرس می‌شوند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم؛ مطالعات اخیر دانشمندان روی حیوانات نشان می‌دهد که مواد غذایی که تحت اصلاح ژنتیکی قرار گرفته‌اند با بسیاری از بیماری‌ها و نارسایی‌های انسانی در ارتباط مستقیم هستند.

    بر اساس مقاله منتشر شده در ساینس‌دیلی، مواد غذایی اصلاح‌شده(GMO) یا به عبارت شناخته‌تر شده در کشورمان مواد غذایی «تراریخته» تهدید جدی برای سلامت انسان در پی دارند.

    بیماریها و نارسایی‌هایی از جمله ناباروری، مشکلات در نقص سیستم ایمنی بدن، پیری زودرس، نقص در تنظیم انسولین بدن، تغییر در برخی ارگان‌های مهم بدن و بیماری‌های دستگاه گوارش فقط برخی از مصائب استفاده از محصولات غذایی هستند که از این طریق بوجود می‌آیند.

    محققان آکادمی فوریت‌های دارویی آمریکا(American Academy of Emergency Medicine) با اعلام این خبر از تمام پزشکان خواسته است که به بیمارانشان توصیه کنند تا حد ممکن استفاده از مواد غذایی تراریخته را متوقف کنند.

    تولید و استفاده از مواد غذایی تراریخته در آمریکا از سال 1996 آغاز شد و آمریکایی‌ها ترکیبات اصلاح ژنتیکی شده را به سبد غذایی خود افزودند.

    اما سوالی که محققان برای تحقیق اخیرشان مطرح کرده‌اند این است که چرا «FDA» (سازمان غذا و دارو آمریکا) با علم بر اینکه این مواد غذایی تهدیدی جدی برای شهروندان این کشور محسوب می‌شد از مردم این کشور محافظت نکرده است.

    در سال 1992، سازمان غذا و داروی آمریکا مدعی شده بود که هیچ اطلاعاتی مبنی بر اینکه مواد غذایی تراریخته تفاوتی با هم‌تایان قبلی و دست‌کاری نشده خود داشته باشند وجود ندارد.

    آنها بدون انجام هرگونه مطالعات ایمنی این ادعا را فقط و فقط بر این اساس که تفاوتی بین این دو شکل از مواد غذایی وجود ندارد پس خطری هم انسان‌ها را تهدید نخواهد کرد مطرح کردند.

    اما بعد از مدتی طرح دعاوی پر سر و صدا و دادگاه‌های جنجالی در این کشور و در رابطه با مواد غذایی اصلاح نژاد شده پرده از راز پشت‌پرده سکوت سازمان غذا و داروی آمریکا در این فقره پرداشت.

    بر اساس این گزارش انتصاب‌های سیاسی در میان سردم‌داران وقت کاخ سفید دلیل اصلی سکوت اف‌دی‌ای بوده است.

    در دادگاه [2] نشان می دهد که موضع خود را با انتصاب های سیاسی که از کاخ سفید دستور داده بودند برای ترویج محصولات تراریخته برگزار شد عمومی ساخته شده است.

    علاوه بر این، مسئول در پیش‌گرفتن سیاست سکوت از جانب سازمان غذا و داروی آمریکا، «مایکل تیلور»، دادستان سابق «مونسانتو»، و مالک بزرگترین شرکت زیست فناوری و معاون رئیس جمهور سابق آمریکا بود.

    «مونسانتو» (Monsanto) شرکت عمومی آمریکایی و چندملیتی صنایع کشاورزی و بیوتکنولوژی است، که دفتر مرکزی آن در شهر «کرو کور»، ایالت «میسوری» قرار داردو این نام برآمده از نام صاحبان صهیونیستی این کمپانی است.

    در واقع، دانشمندان FDA بارها و بارها مجبور شده بودن که درباره مشکلات و آسیب‌هایی که این مواد غذایی بای انسان در پی دارد اظهار نظر نکنند.

    در نهایت و با بروز علائم اولیه استفاده از مواد غذایی تراریخته و بروز بیماری‌های جدید و مشکلات تغذیه‌ای و ظهور انواع آلرژی‌های حاد امروز همان شرکت‌های زیست‌فناوری به جرم پنهان‌کردن اثرات سمی و مهلک این مواد غذایی شیمیایی محاکمه شدند.

    در حال حاضر طبق قانون سازمان مواد غذایی و داروی آمریکا تمام مواد غذایی که به شکل تغییر ژنتیکی و اصلاح نژادی بوجود می‌آیند باید برچسب تراریخته خورده باشند.

    محققان آکادمی فوریت‌های دارویی آمریکا که به همراه 50 موسسه دیگر در این رابطه تحقیق و مطالعه می‌کند در رابطه با مضرات استفاده از این مواد غذایی هشدار داده است.

    غذاهای اصلاح شده ژنتیکی در بازار آمریکا به طور عمده از دانه ذرت (92٪ )، سویا (94٪ )، و پنبه (94٪ ) بوجود می‌آیند و در کانادا استفاده از دانه «کلزا» برای تولید مواد غذایی تراریخته تقریبا 98درصد است که برای مقاوم‌کردن محصول دربرابر علف‌کش‌ها ایجاد شده است.

    بر اساس گزارش این محققان در حال حاضر بیش از 95 درصد از محصول چغندر آمریکا به دلیل مقام شدن در بابر سموم و علف‌کش‌ها به روش اصلاح ژنی تغییر شکل یافته است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.