مواد غذایی با ماندگاری بالا به آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان زیر ۲ سال می‌انجامد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81308
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
    به طور کلی برای تغذیه کودکان زیر 2 سال باید از غذاهای تازه یا مواد غذایی بسته‌بندی که تاریخ مصرف کوتاه و چند روزه دارند استفاده کرد.
    موادی که دارای ماندگاری بیش از یکی دو روز هستند برای آنکه بتوانند ماندگاری بیشتری داشته باشند مسلماً در ساخت آنها از مواد شیمیایی و مواد افزودنی استفاده شده است که در آینده باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان خواهد شد.‌
    از طرفی در بسیاری از آب میوه‌های صنعتی از مواد شیرین‌کننده زیاد استفاده می‌کنند که هم در ذائقه کودک تأثیر‌ می‌گذارد و هم مانع از خوردن غذاهای اصلی در کودک و به اسهال منجر می‌شود. وجود مواد رنگی و افزودنی در مواد بسته‌بندی شده را زمینه بروز آلرژی و آسم در کودکان است.
    ما به مادران کودکان 6 ماهه توصیه می‌کنیم که برای کودک فرنی درست کنند اما متأسفانه می‌بینیم که از پودرهای فرنی آماده در بازار استفاده می‌کنند که باید به این مادران بگویم که اگر در بسته‌بندی هر چقدر بهداشت رعایت شود باز هم امکان آلودگی عفونی وجود دارد.
    در کودکان زیر 2 سال از مواد غذایی تازه استفاده شود تا سلامت کودکان بیش از پیش حفظ شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.