-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ آذر، ۱۳۹۲ در ۱۲:۱۰ #80805ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]منیزیم و مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و عوامل دیگر ارتباط زیادی وجود دارد و هر چه دریافت این مادهی معدنی از طریق مواد غذایی بیشتر باشد قلب سالمتر بوده و عمر بیماران قلبی طولانی تر میشود.
نتایج پژوهشی که در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان میدهد هر چه میزان دریافت منیزیم بیشتر باشد خطر مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی در بیماران قلبی نیز کمتر میشود.
محققان مشاهده کردند یک سوم شرکت کنندههای این پژوهش که منیزیم زیادی مصرف کرده بودند 34 درصد کمتر از بقیه فوت کردند. همچنین در بیماران قلبی که منیزیم بیشتری دریافت کرده بودند میزان مرگومیر 59 درصد کمتر گزارش شد. این افراد به میزان 37 درصد کمتر از سرطان جان خود را از دست دادند.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که بین مصرف منیزیم و مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و عوامل دیگر ارتباط زیادی وجود دارد و هر چه دریافت این مادهی معدنی از طریق مواد غذایی بیشتر باشد قلب سالمتر بوده و عمر بیماران قلبی طولانی تر میشود.
منابع غنی منیزیم سبزیجات سبز و غلات کامل و آجیل ها می باشد.[/align]۲۰ آذر، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۷ #101468farzaneh negahbanمشارکت کنندهكدام مواد غذايي بيشتر حاوي منیزیم هستند؟ گوجهفرنگی منیزیم فراوانی دارد. در میان مغزها، بادام، فندق و تخمه کدو حلوایی بیشترین مقدار منیزیم را دارند. انواع لوبیاها هم داراي منابع منیزیم هستند. در گروه میوهها هم موز و انجیر خشک منیزیم بیشتری دارند و در گوشتها، ماهی تن مملو از منیزیم است. غلات سبوسدار نیز از منابع عالی این ماده معدنی محسوب میشوند و توصیه میشود برای تامین منیزیم روزانه از این گروه غذایی استفاده شود.
رژیمهای غذایی سرشار از مواد غذایی تصفیه شده، زمینه بروز کمبود منیزیم هستند. همچنين دنبال كردن يك برنامهغذایی که كمتر حاوي سبزيجات است، احتمال کمبود منیزیم را بالا میبرد. فعالیتهای ورزشی شدید، مصرف داروهای ادرارآور، ملینها، استروییدها، داروهای شیمی درمانی و آنتیبیوتیکها نیز زمینهساز کمبود منیزیم هستند. ابتلا به دیابت و بیماریهای التهاب روده، اسهال و بیماریهای مربوط به پانکراس هم از عوامل موثر در بروز علایم کمبود منیزیم هستند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.