منوسدیم گلوتامات چیست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85781
    z.yari
    مشارکت کننده

    منوسدیم گلوتامات یک افزودنی غذایی است که به عنوان تقویت کننده عطر و طعم غذاها استفاده می شود . این ماده به طور طبیعی در تمام مواد غذایی یافت می شود که از محصولاتی مانند ذرت مشتق شده است. سازمان غذا و داروی آمریکا منوسدیم گلوتامات را در ردیف افزودنی های غذایی مانند نمک، قند و شکر قرار می دهد. این ماده در بسیاری از غذاهای چینی، سوسیس و چیپس و سیب زمینی وجود دارد. گلوتامات در اصل اسید آمینه طبیعی است که در هر غذایی وجود دارد و نمک سدیم به دست آمده از تخمیر اسید گلوتامیک است. سوشی، پنیر پارمسان، قارچ و حتی گوجه فرنگی تا اندازه ای گلوتامات طبیعی د ارند. صنعت فرآوری مواد غذایی آمریکا این ماده را به طور گسترده ای از اواخر سال ۱۹۴۰ استفاده کرده است. طعم خود منوسدیم گلوتامات یک طعم منحصر به فرد است که جدا از طعم هایی مانند شیرین، ترش، شور، تلخ و گس توصیف می شود.
    ____________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.