اسفناج سرشار از آهن، ویتامین ها و مواد معدنی است که به ندرت در غذاهای دیگر یافت میشوند.با جذب تدریجی قند و افزایش آرام آرم قند خون از افت قند درافراد روزه دار دیابتی بسیار مفید واقع می شود
سبزیجات،جذب قند را کند میکنند و با مصرف سبزیجات به عنوان غذای اصلی یا همراه غذا، روند افزایش قند خون به تدریج و به کندی صورت میگیرد که بسیار اتفاق خوبی است.
یکی از سبزیجاتی که بسیار از خواص آن گفته میشود، اسفناج است و شهرت این سبزی بین مردم در داشتن آهن فراوان است که البته چنین نیست و میزان آهن اسفناج هم شبیه سایر سبزیجات است و در مورد اسفناج، اغراق شده است.
از آنجایی که سبزیجات منابع خیلی خوبی برای تامین آهن مورد نیاز افراد نیستند، بهتر است منابع اصلی آهن افراد، بیشتر پروتئین و حبوبات باشد.
اسفناج، ترکیبات بسیار مفید دیگر مثل اسید اگزالیک و اسید فسفریک و ترکیبات گوگردی دارد که برای چشم بسیار مناسب است.
مصرف اسفناج برای افراد دیابتی که در ماه مبارک رمضان روزه میگیرند، خیلی مناسب است و با جذب تدریجی قند و افزایش آرام آرم قند خون، میتواند مانع افت قند در افراد دیابتی شود و روزه داری را برای این افراد راحتتر کند.