مقدار کالری موجود در خرما

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78986
    zghasemi
    مشارکت کننده

    بلافاصله بعد از خوردن یک کیلوگرم خرما، 3 هزار و 470 کالری انرژی در بدن تولید می‌شود به همین دلیل مصرف خرما در ماه رمضان تاکید شده است، زیرا گرسنگی شما را فرو می‌نشاند.

    این مقدار انرژی در مقایسه با سایر میوه‌ها بسیار بالا است و 15 تا 30 درصد آن را آب تشکیل می‌دهد، میوه خرما دو درصد پروتئین و کمتر از دو درصد چربی و املاح دارد.

    پروتئین و آب موجود در آن بسته به نوع خرما و مرحله رسیدن آن فرق می‌کند.

    افراد به روش‌های مختلفی از خرما مانند مخلوط کردن شیره‌ خرما با شیر، خوردن آن با نان و کره تا تهیه‌ غذا و شیرینی‌های لذیذ و مقوی متنوع استفاده می‌کنند.

    خوردن خرما در ماه مبارک رمضان و باز کردن روزه توسط آن سبب می‌شود از زیاده‌خوری پس از افطار جلوگیری شود، زیرا وقتی بدن مواد غذایی خرما را جذب می‌کند، احساس گرسنگی رفع می‌شود، بنابراین می‌توان سایر مواد غذایی را کم‌تر و آرام‌تر خورد.

    اگر چه خرما حاوی مواد غذایی مهم و ارزشمند است و در کشور ما انواع خرماهای مرغوب برداشت و به بازار عرضه می‌شود، اما در انتخاب آن باید دقت زیادی کرد، زیرا سطحی چسبناک داشته و ناخالصی‌های مختلف را جذب می‌کند قبل از مصرف، خرما را شسته و از جایی آن را تهیه کنید که اطمینان دارید.

    خرما در برخی موارد برای بعضی از افراد مضراتی نیز دارد به عنوان نمونه کسانی که داخل دهانشان زخم و یا تاول وجود دارد باید از مصرف خرما اجتناب کنند.

    مصرف خرما با ماست نیز بسیار مضر است، همچنین افرادی که دیابت دارند یا اینکه این بیماری در خانواده آنها وجود دارد باید در خوردن خرما احتیاط کنند، افراد چاق یا کسانی که با مشکل اضافه وزن روبه‌رو هستند نیز باید در خوردن خرما دقت داشته باشند و آن را بیش از حد مصرف نکنند.

    انرژی خرما بسیار کمتر از انرژی قند ساده است و به همین دلیل مصرف آن بسیار بهتر و مناسب‌تر از قندهای ساده است.

    بهتر است این ماده غذایی را در برنامه غذایی خانواده خود جای دهید، اما هنگامی که می‌خواهید، خرما بخرید حتماً توجه داشته باشید خرما تازه باشد و مزه و بوی ترشیدگی ندهد.

    خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین E است که در درمان ناتوانی جنسی در مردان و زنان مفید است، ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان است که برای ذخیره کردن ویتامین A و C و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است، همچنین موجب افزایش نیروی جوانی می‌شود و پیری سلول‌ها را به تأخیر می‌اندازد.

    خرما سرشار از ویتامین‌های گروه ب است که این ویتامین در بدن از ناراحتی‌های پوستی، روحی و عصبی پیشگیری می‌کند.

    ویتامین E موجود در خرما از تشکیل لخته در عروق کرونری قلب پیشگیری می‌کند و خاصیت ادرار‌آوری دارد، موجب کاهش فشار خون افراد می‌شود و از سکته‌های مغزی و قلبی پیشگیری می‌کند، کسانی که به فشار خون مبتلا هستند، می‌توانند از خرما استفاده کنند همچنین ویتامین E موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری می‌کند.

    ویتامین ب موجود در خرما موجب کاهش کلسترول خون در افراد و موجب کاهش فشارخون و کاهش سردرد‌های میگرنی می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.