كمتر كسی است كه تا به حال استرس را تجربه نكرده باشد و نداند اضطراب چه وضعیتی ایجاد میكند. اما تا به حال به این فكر كردهاید كه با استفاده از مواد غذایی، با استرس و اضطرابتان مقابله كنید؟ اگر فكر میكنید مواد غذایی در این زمینه نقشی ندارد، باید بدانید اشتباه میكنید و اینجا هم میتوانید از مواد غذایی كمك بگیرید.
زراتی در این زمینه توضیح میدهد: افت قند خون یكی از عوامل مهمی است كه باعث ایجاد استرس میشود. بنابراین توصیه میشود هنگامی كه احساس میكنید استرس دارید و مضطرب هستید، حتما با استفاده از مواد غذایی مناسب، قند خون خود را كنترل كنید.
به گفته وی، در چنین شرایطی اگر از قندهای ساده استفاده كنید، قند خونتان افزایش مییابد و با ترشح انسولین، ناگهان قند خون افت میكند. در نتیجه استرس و اضطراب شما تشدید شده و قندرسانی به مغز هم كاهش مییابد.
این كارشناس ارشد تغذیه توصیه میكند: بهتر است به جای استفاده از آبنبات و شكلات در جلسه امتحان و هنگامی كه استرس دارید از میوههای خشك مانند توت، انجیر و خرما كمك بگیرید كه حاوی فیبر نیز هست. در واقع برای پیشگیری از افت قند خون و به دنبال آن ایجاد استرس، باید از مواد غذایی حاوی فیبر مانند میوه تازه و میوه خشك استفاده كنید.