اگر خودتان را از قندها محروم کنید به این معنی است که مغزتان را از غذای اصلیاش محروم کردهاید. با این حال توجه داشته باشید که قندهای تصفیه شده و غیرطبیعی سودی برای مغز و بدن ندارند. باید این قندها را با قندهای خوب جایگزین کنید. حتماً میپرسید قند خوب چیست؟ قندهایی که شاخص گلیسمیپایینی دارند جزء قندهای خوب محسوب میشوند. گلوسیدهای مصرف شده در هنگام گوارش به گلوکز تبدیل میشوند و برای همین هم گلیسمییا همان قند خون را بالا میبرند.
هر ماده غذایی حاوی شاخص گلیسمیپایین مانند میوههای خام، باعث افزایش زیاد گلوکز در بدن نمیشود. بعضیها با شنیدن اینکه غذای اصلی مغز قند است به سمت مصرف مواد غذایی خیلی شیرین میروند که قند خون را بالا میبرد. این کار اشتباه است. قندهایی که شاخص گلیسمیبالایی دارند مانند قندهای تصفیه شده، بدن را خسته و اسیدی میکنند. در این صورت است که نرونهای مغز یا همان سلولهای عصبی عملکرد ضعیفی از خود نشان میدهند. توصیه میکنیم برای اینکه خستگی را از مغزتان به دور کنید و بتوانید با انرژی دو چندان به کارتان ادامه دهید سیب و توت فرنگی میل کنید که شاخص گلیسمیشان بهترتیب 35 و 40 است.