نتایج بررسی های صورت گرفته نشان می دهد کسانی که مرتب آجیل (مغزدانهها) میخورند کمتر به بیماریهای قلبی و سرطان دچار میشوند، لاغرتر و سالمتر هستند، کمتر به فشار خون یا چربی خون مبتلا میشوند.
تحقیق فعلی براساس مطالعه روی ۱۲۰ هزار نفر در آمریکا در مدت ۳۰ سال انجام گرفته و در آن، به نتایج تحقیقات در کشورهای دیگر مثل انگستان و هلند هم توجه شده است.
ماهیت این تحقیق نشان داد آجیل خطر مرگ بر اثر بیماریهای مهم را هم در مردان و هم در زنان تا یک پنجم کاهش می دهد: احتمال به ابتلای به بیماریهای قلبی را نزدیک به ۳۰ درصد و سرطان را ۱۱ درصد کمتر میکند.
البته ابن نگرانی وجود دارد که مصرف زیاد آجیل باعث افزایش وزن شود، بنابراین افراد دارای اضافه وزن باید رد مصرف ان اعتدال را رعایت نمایند