مصرف اسیدهای چرب امگا 3، باعث کنترل و کند شدن رشد سلولهای سرطانی میشود.
اسیدهای چرب امگا به میزان زیاد در روغن ماهی، سویا، سبزیجات برگدار، ماهیها، گردو و تخم آفتابگردان وجود دارد.
این اسید مفید و سودمند در رژیمهای غذایی به مقدار کافی وجود ندارد و میزان ایده آل آن در رژیم غذایی کمتر از اسیدهای چرب امگا 6 است.
اثربخشی و فواید اسیدهای چرب امگا 3 بیشتر است و دارای اثرات ضد التهابی هستند.
اثرات مفید اسیدهای چرب امگا 3 در عروق خونی و قلب نیز به اثبات رسیده است. به طوری که مصرف متعادل این نوع اسیدهای چرب باعث کاهش بینظمیهای ضربان قلب، میزان تریگلیسرید خون و سخت شدن شریانها میشود و خطر تشکیل لخته در خون و همچنین خطر ابتلا به فشار خون بالا را نیز کاهش میدهد.