برای هر فردی که این علائم بیماری را داشته باشد این دانه سیاه رنگ بهترین گزینه برای درمان و پیشگیری است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، غلام علی بثکی متخصص طب سنتی گفت: زیره سیاه، باعث جلوگیری از خیلی بیماری ها می شود بطور مثال: ضدکرم، کم خونی، میکروب، سرطان، تورم، اسپاسم، نفخ، قارچ بوده و هضم کننده غذا، ادرار آور، قاعده آور، خلط آور و باعث افزایش شیر مادران می شود.
غلام علی بثکی تصریح کرد: زیره سیاه را افرادی که سنشان بالا است می توانند به اندازه 6 گرم یعنی یک قاشق غذا خوری مصرف کند ولی افرادی که سنین کمتری دارند باید زیره سیاه را کمتر استفاده کنند.
وی بیان کرد: افراد می توانند از زیره سیاه روی نان، داخل غذاهای مختلف و ماست یا سالادها استفاده کنند.
متخصص طب سنتی در رابطه با مشکلات زیره سیاه اظهار داشت: مشکل خاصی گزارش نشده ولی امکان حساسیت روی پوست می تواند ایجاد شود و فرد اگر این علائم را روی پوست خود مشاهده کند باید از استفاده زیره سیاه پرهیز کند.