مصرف یک فنجان حبوبات؛ مطلوب برای بیماران دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74518
    e.amini
    مشارکت کننده

    پزشکان کانادایی در یک مطالعه جدید تاکید کردند مصرف یک فنجان حبوبات شامل عدس و لوبیا در روز برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

    مصرف یک فنجان حبوبات در روز به کنترل فشار خون و در پی آن کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی در مبتلایان به دیابت نوع دوم کمک می‌کند.

    به گزارش تورنتونیوز،‌متخصصان علوم پزشکی بیمارستان «سنت میشل» در تورنتو به سرپرستی دکتر دیوید جنکینز در این مطالعات دریافتند در مقایسه با یک رژیم غذایی غنی از غلات سبوس دار، مصرف دوز روزانه حبوبات و بنشن‌ها تا حدودی‌ منجر به افت شاخص مهم قند خون و همچنین کاهش فشار خون و کلسترول در این بیماران می‌شود.

    به گفته این متخصصان، پس از سه ماه مطالعه روی رژیم غذایی غنی از حبوبات معلوم شد که با دنبال کردن این رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در مبتلایان به دیابت نوع دوم از 10.7 درصد به 9.6 درصد کاهش می‌یابد.

    دیوید جنکینز از متخصصان ارشد تغذیه و سلامت در این بیمارستان خاطرنشان کرد: حبوبات و بنشن‌ها منابع مرغوب پروتئینی هستند و پروتئین‌ها نیز در کاهش قند خون و پایین تر آوردن فشار خون تاثیر سودمندی دارند. این گروه از مواد غذایی هم چنین منبع غنی از فیبرهای خوراکی هستند به همین خاطر در پایین آوردن سطح کلسترول خون موثرند.

    به گفته دکرت جنکینز، مصرف حبوبات از جمله لوبیا، عدس و لوبیا چیتی هم اکنون برای مبتلایان به دیابت توصیه می‌شود چون این مواد غذایی شاخص گلیسمیک پایینی دارند شاخص گلیسمیک مقیاسی است که نشان می‌دهد پس از صرف غذا تا چد حد و با چه سرعتی قند خون بالا می‌رود.

    منبع:hamshahrionline

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.