مصرف گياه يونجه از تصلب شرایين پيشگيری می‌كند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76127
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مصرف گیاه یونجه با كاهش چربی‌های زیانبار خون و جلوگیری از تشكیل پلاك‌های چربی در رگ‌های خونی از تصلب شرائین پیشگیری می‌كند.

    مصرف گیاه یونجه با كاهش چربی‌های زیانبار خون و جلوگیری از تشكیل پلاك‌های چربی در رگ‌های خونی از تصلب شرایین پیشگیری می‌كند.

    مصرف گیاه یونجه باعث كاهش كلسترول تام، كلسترول زیانبار یا در اصطلاح كلسترول LDL و تری گلیسیرید خون و افزایش درخور توجه كلسترول سودمند یا در اصطلاح كلسترول HDL خون می‌شود.

    این بررسی همچنین نشان می‌دهد: با مصرف یونجه، تشكیل پلاك‌های چربی در سرخرگ آئورت كه بزرگترین سرخرگ بدن است و رگ‌های خون رسان قلب كاهش می‌یابد.

    به گفته پژوهشگران؛ با توجه به این بررسی، مصرف گیاه یونجه با جلوگیری از پیدایش و پیشرفت پلاك‌های چربی در رگ‌ها در پیشگیری از تصلب شرایین سودمند است.

    لازم به ذکر است، بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در بیشتر كشورهای جهان است و رژیم غذایی دارای فیتواستروژن‌ها مانند یونجه در پیشگیری و درمان این بیماری‌ها سودمند است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.