مصرف گوشت قرمز و خطر سکته

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71290
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مصرف بالای گوشت قرمز و محصولات گوشتی فرا آوری شده در تعدادی ار بیماری ها دخیل است گرچه اطلاعات مربوط به مصرف گوشت قرمز و ارتباط با سکته بسیار کم و پراکنده است.هدف از مطالعه ای که اخیرا انجام شده است بررسی ارتباط گوشت قرمز و فر آوری شده و شیوع سکته در مردان است .به همین جهت 40291 مرد بین سنین 45-79 سال که هیچ گونه سابقه بیماری قلبی یا سرطان را نداشتند انتخاب کردند و میزان مصرف گوشت توسط شرکت کنندگان به وسیله یک پرسشنامه که در سال 1997تکمیل شد جمع آوری شد.در اواسط مطالعه که 1/10 سال به طول انجامید 2409 مورد ابتلا به سکته گزارش شد که 1849 مورد انفارکتوس مغزی ،350 مورد سکته خونریزی دهنده مغزی و 210 مورد کلی گزارش شد و در نهایت پس از آنالیز داده ها به این نتیجه رسیدند که مصرف بالای گوشت فرآوری شده و نه گوشت قرمز تازه به صورت مستقیم با خطر سکته در ارتباط بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.