-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ مهر، ۱۳۹۱ در ۱۰:۵۵ #74335s.samadiمشارکت کننده
زنانی که گوشت قرمز زیاد مصرف می کنند در معرض خطر سکته مغزی قرار می گیرند.
تحقیقات انجام شده روی بیش از 30 هزار زن سوئدی نشان می دهد که زنانی که گوشت قرمز زیاد مصرف می کنند خودشان را در معرض خطر سکته قرار می دهند.
افرادی که حداقل به طور روزانه 102 گرم گوشت قرمز مصرف می کنند، 42 درصد بیشتر از افرادی که در طی روز کمتر از 25 گرم گوشت قرمز مصرف می کنند، مبتلا به بیماری های انسداد عروق در مغز می شوند.
رژیم غذایی که در آن گوشت قرمز به وفور استفاده شود با ابتلا به بیماری های مختلفی از جمله سرطان، بیماری های قلبی، فشار خون بالا ارتباط دارد. اما هم اکنون 3 مطالعه در مورد مصرف گوشت قرمز و ارتباط آن با سکته مغزی انجام شده که یکی از این تحقیقات این ارتباط را اثبات کرده است.
سوزانا لارسون از مؤسسه استکهلم به همراه همکارانش مطالعات خود را روی 34 هزار و 670 زن بین 37 تا 39 سال انجام داده اند که این افراد تا قبل از شروع این تحقیقات یعنی در سال 1997 هیچ گونه بیماری عروقی و سرطانی نداشتند.
در طی 10 سال حدود یک هزار و 680 نفر (حدود 4 درصد) از این افراد دچار سکته شدند.
سکته مغزی آسیب عصبی حاد ناشی از اختلال خونرسانی به قسمتی از بافت مغز که ناشی از انسداد رگ و شریان مغزی به وسیله یک لخته خونی و یا پارگی یکی از عروق تغذیه کننده آن قسمت بافت مغز است. سکته مغزی به علتی مانند بسته شدن یا پاره شدن یکی از رگ های خون رسان مغز ایجاد می شود.
این محققان در طی مطالعات خود این زنان را از لحاظ تغذیه کردن گوشت قرمز به 5 گروه تقسیم کردند و زنانی که در گروه های بیشترین مصرف کنندگان گوشت قرمز قرار داشتند و حداقل 86 گرم گوشت در روز مصرف می کردند 21 درصد از زنانی که در روز 36.5 گرم گوشت مصرف می کردند، به سکته مغزی دچار شدند.
زنانی که به طور روزانه 41.3 گرم گوشت قرمز در روز مصرف می کردند 24 درصد بیشتر از زنانی که 12.1 گرم گوشت مصرف می کردند در معرض خطر این بیماری قرار دارند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.