تغذيه در سالهاي اوليه زندگي تاثير چشمگيري در بروز بيماريها در سنين بالاتر دارد. مطالعه جديد شواهدي ارايه ميكند كه سرطان سينه از مراحل اوليه زندگي ريشه ميگيرد و و عادات غذايي زنان در خردسالي خطر ابتلا به بعضي انواع بيماريها را در بزرگسالي تعيين ميكند.
بررسي رژيم غذايي 582 زن مبتلا به سرطان سینه و 1569 زن سالم نشان داد خوردن چيپس يك بار در هفته قبل از پنج سالگي خطر ابتلا به سرطان سينه در”60″سالگی را،27درصد افزايش ميدهد. مصرف سيب زميني اين خطر را افزايش نميدهد، اما سيب زميني سرخ شده در روغنهاي سرشار از چربيهاي اشباع و اسيدهاي چرب خطر سرطان سينه را بالا مي برد.
taamasrar