رژیم غذایی در فصل های مختلف سال تغییر چندانی نمی کند. به طور کلی، افراد باید برای دریافت تمام موادمغذی، در همه فصول ۵ گروه غذایی را به طور متناسب و کافی دریافت کنند اما در فصل سرما، مصرف خوراکی هایی که بتواند سیستم ایمنی را تقویت کند اهمیت بیشتری دارد. وقتی در معرض سرما قرار می گیریم، مژک های مجاری تنفسی مان کارایی خود را تا حدی از دست می دهند و با قرارگرفتن در معرض عوامل میکروبی نمی توانند مقاومت بالایی نشان دهند و آنها را دفع کنند. از سوی دیگر، چون در فصل های سرد معمولا در فضا های بسته قرار داریم اگر فردی مبتلا به آلودگی میکروبی یا ویروسی باشد به سرعت به آن مبتلا می شویم، پس تقویت سیستم ایمنی در این فصل اهمیت بالایی دارد. از جمله مواد غذایی که سیستم ایمنی مان را تقویت می کنند، می توان به میوه و سبزیجات تازه (به ویژه مرکباتی مثل لیموشیرین، پرتقال، هندوانه و گوجه فرنگی) به دلیل داشتن ویتامین C، ماهی به دلیل داشتن امگا ۳ و گوشت و حبوبات به دلیل داشتن روی اشاره کرد. غیر از این، مصرف آب و مایعات به ویژه مایعات حاوی ویتامین C مثل آب لیمو و آب تازه مرکبات نیز توصیه می شود .