مصرف چه نوع غذاهایی خطر سرطان در افراد را افزایش می‌دهد؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80955
    e.amini
    مشارکت کننده

    *مصرف مواد غذایی آلوده به برخی قارچ‌ها (کپک‌ها) باعث وارد‌شدن سم خطرناکی به نام آفلاتوکسین به بدن می‌شود که این سم احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد.
    *مصرف نوعی غذای چینی (تهیه شده از ماهی شور) خطر سرطان حلق را به‌ویژه در کسانی که از کودکی این غذا را مصرف ‌کرده‌اند افزایش می‌دهد.
    *مصرف غذاهای حاوی مواد نگهدارنده، گوشت قرمز و نمک فراوان احتمال ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.
    *استفاده از غذاها و نوشیدنی‌های خیلی داغ نیز احتمال خطر سرطان‌های حفره دهان، مری و حلق را بالا می‌برد.
    *مصرف بالای سبزی و میوه و کاهش مصرف گوشت قرمز، بیش از کاهش مصرف چربی، خطر سرطان‌های سینه، روده و پروستات را کاهش می‌دهد.
    *بین مصرف کربوهیدرات‌ها (قندها) تصفیه‌شده با سرطان ‌روده هم ارتباط دیده شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.