نتایج تحقیقات نشان می دهد؛ عوامل استرس زا توسط غذا رفع نمی شود؛ ولی ممکن است مصرف برخی از موادغذایی مانند چربی های امگا 3 در کاهش استرس افراد موثر باشد.
مانند: اسیدهای چرب امگا 3 که معمولا در روغن ماهی چرب و برخی از گونه های گیاهی نظیر سویا و کانولا یافت می شود.مصرف گردو با وجود چربی امگا 3 محدودی که در آن هست،بی تاثیر در کاهش استرس نیست.
کمبود عنصر منیزیم نیز باعث تغییر روحیه شده و افسردگی و اضطراب را درپی دارد و منبع دستیابی به این عنصر مهم،سبزی ها و میوه ها است که با وجود برخورداری از خواص متعدد،می توانند منیزیم مورد نیاز بدن را تامین کنند.
ریز مغذی ها و عناصری در مغزهای خوراکی مانند بادام،بادام زمینی و تنقلات سالم وجود دارد که می توانند در کاهش استرس موثر باشند..