مصرف پنير همراه گردو موجب جذب بيشتر كلسيم مي‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80741
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    هر يك وعده لبنيات، 25 درصد پروتئين و 30 درصد از كلسيم مورد نياز بدن را تأمين مي‌كنند بنابراين براي پيشگيري از كاهش ميزان جذب لازم است لبنيات بدون هر گونه افزودني و با فاصله زماني از وعده غذايي استفاده شود. مصرف لبنيات همراه با خشكبار مانند گردو و بادام باعث مي‌شود تا فسفر موجود در آن به جذب بيشتر كلسيم كمك كند. نياز افراد بزرگسال و افرادي كه بيشتر از 70 سال دارند،اين است كه حداقل 4 وعده از مواد لبني در روز استفاده كنند. بهتر است سالمندان شير مصرف كنند زيرا مانع بروز يبوست در اين گروه سني مي‌شود. به دليل آن كه پروتئين موجود در ماست به اسيدهاي آمينه كوچكتري تبديل شده است، راحت‌تر و سريعتر از پروتئین های شیر هضم مي‌شود. مقدار محتواي كلسيم و پروتئين شير و ماست يكسان است. ميكروارگانيسم‌هاي زنده موجود در ماست مانع از فعاليت باكتري‌هاي زنده مي‌شوند و به حفظ سلامت بدن كمك مي‌كنند. از سوي ديگر اسيدي بودن ماست باعث مي‌شود تا كلسيم به شكل محلول تبديل شود و جذب بهتر و كاملتري داشته باشد. پروتئين موجود در ماست نيز بيشتر از شير قابل جذب است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.