محققان اعلام كردند: رژيم غذايي حاوي پروتئين زياد از تعداد جوشها ميكاهد.
نتايج جديدترين پژوهشي كه روي تاثير تغذيه در بروز جوشهاي آكنه صورت گرفته نشان داده است كه رژيم غذايي حاوي پروتئين زياد ميتواند تا 50 درصد از تعداد اين جوشها بكاهد.
اين تحقيق از سوي يك تيم پژوهشي دانشگاه RMIT در استراليا صورت گرفته است.
اين تحقيق نشان داد كه پروتئين زياد در رژيم غذايي تاثير چشمگيري روي علائم آكنه دارد.
دكتر روبين اسميت پژوهشگر اصلي اين تيم كه نتايج تحقيقا خود را در مجله آكادمي پوست شناسي آمريكا منتشر كرده است، خاطرنشان كرد: از مدتها پيش محققان معتقد بودهاند كه نوع رژيم غذايي ميتواند روي بروز جوشهاي آكنه تاثير داشته باشد و مصرف شكلات يكي از عواملي است كه باعث ازدياد اين جوشها ميشود.
وي با ارائه نتايج يافتههاي خود اظهار داشت: يك رژيم غذايي كه براي مبارزه با آكنه برنامهريزي شده بايد حداقل موادغذايي كربوهيدراتي را داشته باشد اما در عورض حاوي مقادير متنوع و زيادي از سبزي و ميوههاي تازه، غلات سبوس دار، گوشت لخم، ماهي و ديگر غذاهاي دريايي باشد.
به گزارش ایسنا، اين پژوهشگران بيش از 40 سال روي آكنه و ارتباط رژيم غذايي با اين جوشها مطالعه كرده و به نتايج فوق دست يافتهاند.