مصرف پتاسیم بیشتر و نمک کمتر زندگیتان را نجات می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76267
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بر اساس سه تحقیق که اخیراً صورت گرفته مشخص شده است که کاهش مصرف نمک و افزایش میزان پتاسیم در رژیم غذایی می‌تواند باعث کاهش میلیون‌ها مرگ و میری شود که بر اثر سکته‌های قلبی و مغزی هر ساله در سرتاسر جهان اتفاق می‌افتد.

    به گزارش سلامت نیوز در یکی از این تحقیقات که یافته‌های 34 آزمایش بالینی را بر روی 3 هزار نفر نشان می‌دهد، مشخص شده مختصر کاهشی در میزان نمک مصرفی منجر به کاهش فشار خون می‌شود. در نتیجه میزان سکته‌های قلبی و مغزی کاهشی چشمگیر می‌یابد.

    در تحقیق دیگر مشخص شد که مصرف کم نمک باعث کاهش فشار خون هم در بزرگسالان و هم در بچه‌ها می‌شود.

    در تحقیق سوم که 34 آزمایش بالینی را بر روی 128 هزار نفر نشان می‌دهد، مشخص شده است که افزایش مصرف پتاسیم فشار خون را کاهش داده و خطر وقوع سکته مغزی را تا 24 درصد کاهش می‌دهد.

    پتاسیم در میوه‌ها و سبزیجات تازه و حبوبات مانند لوبیا و نخودفرنگی یافت می‌شود. سازمان جهانی بهداشت قصد دارد میزان مصرف نمک را تا سال 2025 به 5 تا 6 گرم برای هر نفر در روز کاهش دهد ولی متخصصان معتقدند این میزان باید به 3 گرم در روز برسد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.