مصرف ویتامین دی در فصول سرد باید بیشتر شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94545
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    در ماه‌های پاییز و زمستان که نور خورشید کاهش می‌یابد، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین دی باید افزایش یابد. ترکیب این مواد غذایی با رژیم روزانه، سطح ویتامین دی مورد نیاز بدن را حفظ می‌کند.

    به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از msn ویتامین دی سبب جذب کلسیم از روده و بازجذب مجدد آن توسط کلیه‌ها می‌شود و در افراد سالم این ویتامین چندین ماه در کبد ذخیره می‌شود.
    هر 100 میلی لیتر روغن ماهی، 250 واحد ویتامین دی دارد.

    انواع مختلف ماهی سرشار از ویتامین دی هستند. به خصوص ماهی خام تازه مقدار زیادی ویتامین دی دارد.

    شکلات تلخ منبع غنی از آهن، کلسیم، ویتامین دی، ث و ب 1 است و عامل مفیدی برای مرطوب نگه داشتن پوست محسوب می‌شود.

    هر دانه تخم‌مرغ حاوی 11 درصد ویتامین دی است. با توجه به این که معمولاً بدن همه افراد، بویژه خانم‌ها، در معرض کمبود ویتامین دی قرار دارد، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین دی مانند تخم‌مرغ ممکن است مانع از ابتلا به این کمبود شود.

    معمولاً محصولاتی که با سویا غنی شده‌اند هم دارای ویتامین دی هستند و هم دارای کلسیم. کافیست روی جعبه این محصولات را مطالعه نمایید تا از وجود ویتامین دی در آنها اطمینان حاصل کنید.
    علاوه بر این که قارچ منبع خوبی برای ویتامین دی محسوب می‌شود، حاوی ویتامین ب 5 و مس است. هر 100 گرم قارچ 27 واحد ویتامین دی دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.