مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران مبتلا به پرفشار خونی بسیار خطرناک است.
غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس که حاوی سدیم فراوان هستند برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا بسیار مضر است و در عوض مصرف میوه و سبزیجات و پیادهروی به درمان آنان کمک میکند.
پرفشاری خون معمولا هشدار بروز اختلالات عروقی و کلیوی است و ممکن است در هر سنی افراد مبتلا شوند.
عدم تعادل عصبی، استعمال دخانیات، آلودگی هوا، علل ژنتیکی نیز میتوانند از عوامل بروز این اختلال باشند.
مصرف پنج وعده میوه، لبنیات کم چرب، سبزی و انجام ورزشهای صبحگاهی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ضروری است. همچنین مصرف غذاهایی حاوی سیبزمینی، موز و خیار برای کاهش فشار خون توصیه میشود به شرطی که فرد داروهای کاهش فشار خون را با این مواد غذایی همزمان استفاده نکند.
راه درمانی موثر، بررسی دقیق نوع دارو و میزان پتاسیم دریافتی در هر وعده رژیم غذایی است چون مصرف زیاد پتاسیم به کلیهها فشار آورده و فرد را در حالت استرس فیزیولوژیک قرار میدهد.