مصرف همبرگر خطر ابتلا به سرطان پروستات را تشدید می‌‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81830
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در یک آزمایش جدید مشخص شد گوشت قرمز پخته شده در حرارت زیاد مانند همبرگرها خطر ابتلا به نوع پیشرفته سرطان پروستات را تا 40 درصد افزایش می‌دهد.

    به گزارش ایسنا، مطالعات جدید از سوی کارشناسان انستیتو پیشگیری از سرطان در کالیفرنیا و متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی شواهد پزشکی جدید و مهمی درباره چگونگی تاثیرگذاری گوشت قرمز سرخ شده در روغن بر افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارائه کرده است.

    این کارشناسان با بررسی روش‌های طبخ گوشت قرمز نشان دادند که وقتی گوشت در حرارت بالا پخته می‌شود مواد سرطان‌زا در آن آزاد می‌شود که یکی از پیامدهای آن افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات است.

    به گزارش روزنامه اکسپرس، کارشناسان با مطالعه روی 2000 مرد داوطلب به این نتایج دست یافته‌اند.

    دکتر ماریانا استرن، استادیار طب پیشگیری در دانشکده پزشکی «کک» در این باره تاکید کرد: وقتی تاثیر انواع مختلف گوشت قرمز پخته شده را آزمایش کردیم متوجه شدیم که مصرف همبرگر با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است در حالی است که استیک این تاثیر مضر را ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.