در یک آزمایش جدید مشخص شد گوشت قرمز پخته شده در حرارت زیاد مانند همبرگرها خطر ابتلا به نوع پیشرفته سرطان پروستات را تا 40 درصد افزایش میدهد.
به گزارش ایسنا، مطالعات جدید از سوی کارشناسان انستیتو پیشگیری از سرطان در کالیفرنیا و متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی شواهد پزشکی جدید و مهمی درباره چگونگی تاثیرگذاری گوشت قرمز سرخ شده در روغن بر افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارائه کرده است.
این کارشناسان با بررسی روشهای طبخ گوشت قرمز نشان دادند که وقتی گوشت در حرارت بالا پخته میشود مواد سرطانزا در آن آزاد میشود که یکی از پیامدهای آن افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات است.
به گزارش روزنامه اکسپرس، کارشناسان با مطالعه روی 2000 مرد داوطلب به این نتایج دست یافتهاند.
وقتی تاثیر انواع مختلف گوشت قرمز پخته شده را آزمایش کردند به این نتیجه رسیدند که مصرف همبرگر با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است در حالی است که استیک این تاثیر مضر را ندارد.