علت علاقه به مصرف نان سبوسدار در میان افرادی که غالباً کار فکری میکنند به این دلیل است که ویتامین B2 و نیاسین موجود در نان سبوسدار باعث تمرکز و دقت عمل شده و شادابی و خوشحالی را در انسان به وجود میآورد و استفاده از نان سبوسدار برای کودکان مخصوصآ در دورانی که سلولهای عصبی در حال رشد هستند بسیار مفید است چرا که آهن موجود در آن سبب باهوشی و رفتار خوب کودکان میشود.
منیزیم موجود در نان سبوسدار نیز موجب تقویت ماهیچههای روده میشود و از دردهای ماهیچهای جلوگیری میکند.
بهتر است از نان سبوسدار که با خمیر ترش تهیه میشوند، استفاده شود چون آرد سبوسدار دارای مادهای است بنام «فیتین» که مواد معدنی مثل آهن، منیزیم و یا کلسیم را جذب کرده و مانع استفاده بدن از آنها میشود. اما نانواییها برای تهیه سریع نان از خمیر مایه و جوش شیرین استفاده میکنند و همین عمل مانع تجزیه فیتین و در نتیجه مانع جذب آهن، منیزیم و کلسیم میشود. استفاده از جوششیرین در تهیه نان نانواییها، بدن انسان را با کمبود آهن روبرو میکند.