یک کارشناس تغذیه گفت: نارگیل حاوی فیبر قابل توجهی بوده به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از این میوه، ۹ گرم فیبر خوراکی وجود دارد بنابراین مصرف آن در پیشگیری از یبوست و یا درمان آن بسیار موثر است.
نارگیل جزء گروه میوه ها محسوب می شود اما یکی از میوه های پرانرژی است به طوری که هر۱۰۰ گرم آن حدود ۳۵۰ کیلو کالری انرژی دارد که عمده این انرژی را چربی های موجود در آن تامین می کنند که چیزی حدود ۳۵ گرم است.
وی از دیگر ترکیبات نارگیل به فسفر بالا (۱۱۲ میلی گرم) و پتاسیم بالا (۳۵۶ میلی گرم) اشاره کرد.
این میوه همچنین ویتامین E قابل توجهی دارد که می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر در درمان و پیشگیری از سرطان ها و چین و چروک پوست استفاده شود.