مصرف 5 واحد میوه و سبزی در روز یکی از توصیه های متخصصین تغذیه برای پیشگیری از سرطان است. مطالعاتی که اخیرا در 10 کشور جهان انجام شده نشان می دهد که د رمورد سرطان ریه نه تنها کمیت میوه های مصرفی بلکه وجود تنوع نیز اهمیت زیادی دارد.
سرطان ریه یکی از انواع شایع سرطان در کشورهای د رحال توسعه است و اولین راه برای پیشگیری از آن هم ترک سیگار می باشد.
علاوه بر ترک سیگار مصرف میوه و سبزیجات متنوع نیز می تواند در کاهش ریسک ابتلا موثر باشد.
مصرف بیش از 8 نوع زیر گروه میوه و سبزیجات د رمقایسه با مصرف 4 زیر
گروه و کمتر می تواند تا 5/23% د رکاهش خطر موثر باشد. البته این ارتباط معنی دار د ربین افراد سیگاری مشاهده شد.
Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention22 Nov 2010
مترجم: ندا فاضل