مصرف میوههای دارای فیبر مانند شلیل، هلو، زردآلو، آلو، سیب، پرتقال، انگور و گیلاس تشنگی را در طول روز کاهش میدهد.
این میوهها دارای فیبر است و آب موجود در آنها در ساعات اولیه پس از سحر آزاد میشود، توصیه میشود در ماه مبارک رمضان از مواد غذایی که دارای فیبر است و آب بیشتری جذب میکنند به عنوان نوعی ذخیره آب بدن استفاده شود.
در ساعات اولیه پس از افطار که افراد احساس تشنگی زیادی دارند، افراد باید از میوههایی با درصد آب فراوان مانند هندوانه، خربزه و طالبی استفاده کنند.
مواد غذایی که بتوانند به طور تدریجی کربوهیدرات موجود در خود را آزاد کنند مانند میوهجات، سبزیجات، حبوبات و غلات سبوسدار از این دسته هستند.
مصرف این مواد غذایی در وعده سحر میتواند موجب احساس سیری بیشتری در فرد شود، مواد شامل قند، شکر، انواع بیسکوئیت و شکلاتها، شیرینیها، نوشابه و آبمیوههای مصنوعی، انواع دسرهای شیرین، زولبیا و بامیه، نانهای بدون سبوس مانند نان سفید، نان باگت و … به دلیل اینکه کربوهیدرات موجود در خود را به سرعت آزاد میکنند موجب قندخون و گرسنگی سریعتر میشود.