مصرف میوه، میل به شیرینی را کاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81378
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    حققان معتقدند آن چه میل به شیرینی را بیش از هر چیز دیگر از بین می برد، مصرف میوه است. شکر و شیرینی در میوه ها طبیعی است و مواد مغذی مورد نیاز را به بدن می رساند. همچنین میوه نیازهای الیاف بدن را تامین می کند و سیرکننده است، در حالی که شکر تصفیه شده فاقد الیاف است و حتی پس از خوردن مقدار زیادی از آن، فرد باز هم احساس گرسنگی خواهد کرد.
    شکر تصفیه شده، به هر شکل و ترتیبی که خورده شود با مایعات در بدن تخمیر می شود و اسیداستیک و اسیدکربنیک و الکل تولید می کند. علت تخمیر شکر، فعل و انفعالاتی است که در جریان تصفیه شکر انجام شده است.طبق نظر محققان در این زمینه،هنگامی که خوراکی پرشکر می خورید، بدن به غذای اضافه نیاز دارد تا مواد غذایی موردنیاز خود را تامین کند که نتیجه آن افزایش وزن است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.