مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم، موجب سنگ کلیه نمی‌شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84201
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    استفاده از مواد غذایی غنی از کلسیم نه تنها احتمال سنگ کلیه را افزایش نمی‌دهد، بلکه از ابتلا به این مشکل نیز جلوگیری می‌کند.
    کاهش کلسیم می‌تواند به دلیل مشکلات کلیوی، جراحی، خارج نمودن معده و استفاده از برخی ترکیبات دارویی باشد که در طولانی مدت باعث کاهش توده استخوانی و سپس استئوپروز (پوکی استخوان) می‌شود.
    کلسیم برای انقباض و انبساط عروقی، عملکرد ماهیچه‌ای، انتقالات عصبی، سیگنال دهی درون سلول و ترشح هورمونی موردنیاز است.
    خانم‌های یائسه، خانم‌های مبتلا به آمنوره (توقف خونریزی قاعدگی در سنین باروری) و افرادی که عدم تحمل لاکتوز و یا آلرژی به شیر گاو دارند، باید بیش از سایرین به میزان کلسیم دریافتی توجه کنند.
    ویتامین D، جذب کلسیم را افزایش می‌دهد، نور خورشید، عامل مهم تامین ویتامین D بدن است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.