مصرف مغزهای کپک زده پسته و بادام دارای قارچ افلاتوکسین است و ميتواند باعث سرطان کبد شود.
ویروس هپاتیت B شایعترین علت بیماری کبدی در ایران است.
هپاتیت C و کبد چرب از دیگر عوامل بیماریهای کبدی به شمار ميروند.
در سالهای اخیر شاهد افزایش بعضی از بیماریهای کبدی در جامعه هستیم، بروز بیماریهای کبدی ميتواند فرد را در طولانی مدت مستعد سرطان کبد کند.
کبد چرب ميتواند فرد را به سمت نارسایی کبدی پیش ببرد و همچنین ویروس بیماریهای هپاتیت B و C ميتواند باعث بروز بیماریهای کبدی و منجر به نارسایی کبد شود.
مصرف الکل نیز یکی از عوامل مستعد کننده سرطان کبد است.
تغییر سبک زندگی در سالهای اخیر و کاهش فعالیت فیزیکی یکی از عوامل ایجاد کننده کبد چرب در افراد به شمار ميرود.
مصرف غذاهای چرب، فست فودها و غذاهای سرخ کردنی را از دیگر عوامل ایجاد کننده کبد چرب است؛ نداشتن تحرک کافی باعث شده که در جامعه شاهد یک اپیدميچاقی باشیم.
اگر کبد چرب کنترل نشود، ميتواند فرد را در نهایت با بیماری مزمن کبدی و سرطان کبد همراه کند.
پرهیز از مصرف الکل و کاهش دادن وزن نیز ميتواند شیوع بیماریهای کبدی را در فرد کاهش دهد.