مصرف ماهی و پیشگیری از دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72511
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مصرف زیاد ماهی به صورت روزانه می تواند سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ شود .
    مصرف ماهی در جوامعی که محصولات و غذاهای دیابتی زیادی مصرف می کنند سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود.
    کارشناسان تغذیه در اسپانیا با مطالعه روی عادات تغذیه‌ای مردم این کشور دریافتند که مصرف ماهی روشی مناسب و موثر برای مصون ماندن از بیماری دیابت است.
    پیرامون این موضوع مطالعه ای در دانشگاه والنسیا انجام شد. این مطالعه را روی ۹۴۵ زن و مرد ۵۵ تا ۸۰ ساله انجام داده، متوجه شده است که مصرف ماهی خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.
    این شرکت کنندگان در معرض خطر مشکلات قلبی و عروقی بودند.خوردن گوشت قرمز به میزان زیاد، ارتباط بسیار نزدیکی با افزایش خطر مشکلات قلبی، افزایش فشار خون، دیابت و کاهش طول عمر اساسا به دلیل ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی دارد.
    در این پژوهش تاکید شده است که مصرف ماهی به عنوان جزء اصلی در رژیم غذایی مدیترانه‌ای، مزایای بسیاری برای حفظ سلامت قلب دارد و در واقع افزایش مقدار چربی امگا -۳ ماهی در سلول‌های عضلات اسکلتی، حساسیت انسولینی را بهبود می‌بخشد.
    لازم به ذکر است داده ها از جوامعی که مقادیر بالایی از ماهی را در رژیم غذایی خود مصرف می کنند بسیار نایاب است.

    کارشناس تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.