مصرف ماهی آزاد و کاهش پیشرفت روماتیسم مفصلی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78627
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]محققان انستیتوی کارولینکسای شهر استکهلم سوئد به این نتیجه رسیده‌اند که امگا 3های موجود در برخی از ماهی‌ها می‌تواند خطر پیشرفت آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) را کاهش دهد.

    این محققان روی 32000 زن بالای 65 سال بررسی‌هایی انجام دادند. معمولا در این سن و سال احتمال ابتلا به این بیماری زیاد است.

    برنامه‌ی غذایی این خانم‌های شرکت کننده از سال 1987 تا 1997 تحت نظر بوده است.

    در طول این پژوهش 205 نفر به روماتیسم مفصلی دچار شدند. محققان با بررسی برنامه‌ی غذایی این افراد مشاهده کردند افرادی که روزانه روغن ماهی سرشار از امگا 3 مصرف کرده‌اند به میزان 52 درصد کمتر در معرض پیشرفت این بیماری قرار گرفته‌اند.

    واقعیت این است که امگا 3 ها التهاب‌های مربوط به دردهای مفاصل را متوقف می‌کنند. به عقیده‌ی این محققان 10 سال مصرف ماهی آزاد و حتی هر نوع ماهی دیگر آن هم یک بار در هفته خطر ابتلا به روماتیسم را در بین این زن‌ها به میزان 29 درصد کاهش داده است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.