مصرف ماست علائم آلرژی را کاهش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81648
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    احتمال تولد نوزاد مبتلا به آلرژی از مادرانی که در دوران بارداری آلرژی دارند بیشتر است.
    آلرژی در هر شرایطی می‌تواند سیستم و روند معمول رشد را دچار نقصان کند، آلرژی به ویژه در دوران بارداری که جنین نیازمند شرایط مطلوب برای رشد است از اهمیت بیشتری برخوردار است.
    پرهیز از مواد غذایی آلرژی زا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود،‌ تنها راه تقویت سیستم ایمنی در دوران بارداری مصرف مواد غذایی مانند آنتی اکسیدان‌ها شامل ویتامین C و E است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
    می‌توان ویتامین “C” را در مرکبات و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و سیب‌زمینی یافت، مصرف آب لیمو و آب میوه‌های طبیعی می‌تواند به تامین ویتامین “C” مورد نیاز بدن کمک کند،‌ همچنین جوانه گندم، روغن‌های مایع گیاهی و گردو منبع غنی ویتامین “E” می‌باشد. مصرف این مواد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
    تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز حساسیت‌های غذایی و آلرژی‌ها به ویژه در دوران بارداری جلوگیری می‌کند، درمان آلرژی به ویژه در دوران بارداری از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا موجب اختلال در رشد جنین، تولد نوزاد نارس و حتی موجب نقص در نوزادان می‌شود.
    برخی حساسیت‌ها و آلرژی‌های فصلی است که تنها در یک فصل رخ می‌دهد و به دلیل پراکنده شدن گرده گیاهان وحشی و خودرو در کوه‌ها سیستم تنفسی افراد را دچار مشکل می‌کند.
    علایم آلرژی فصلی شامل آبریزش بینی، عطسه و قرمزی چشم است، شدت این علایم در برخی افراد به ویژه در زنان باردار شدیدتر است و بسته به سیستم ایمنی فرد متفاوت است.
    درمان انواع آلرژی با تشخیص نوع حساسیت بسیار ساده است، اکثر داروهایی که برای درمان انواع آلرژی تجویز می‌شوند تنها آرام‌بخش و ضد التهاب هستند و زنان باردار نمی‌تواند از آن‌ها استفاده کنند.
    برخی از مواد غذایی آلرژی را تشدید می‌کنند که موجب ایجاد خارش در ناحیه زبان، گلو و سقف دهان می‌شود که این نوع آلرژی در بزرگ‌سالان بیشتر از کودکان مشاهده می‌شود.
    میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس گوجه فرنگی، فندق، خربزه، موز، گیلاس، زرد الو، گوجه سبز و هلو آلرژی‌های فصلی را ایجاد و حتی تشدید می‌کند، به افراد به ویژه در موقع گردافشانی گیاهان و زمان شیوع آلرژی‌های فصلی مانند بهار توصیه می‌شود مصرف این میوه‌ها را کاهش دهند.
    برخی غذاهای ضد آلرژی هستند، غذاهای حاوی فیبر و اسیدهای چرب امگا سه، ماست و چای سبز از جمله مواد غذایی است که خواص ضد آلرژی دارد و مصرف این دسته از مواد غذایی به زنان باردار توصیه می‌شود.
    اسیدهای چرب امگا سه بدن را در مقابل آنتی بادی‌های آلرژی زا محافظت می‌کند، امگا سه با خاصیت ضد التهابی علایم آلرژی را کاهش می‌دهند، بنابراین زنان باردار و افرادی که مستعد ابتلا به آلرژی هستند باید ماهی به خصوص انواع چرب آن را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
    تحقیقات نشان می‌دهد میکروفلور یا باکتری‌های مفید روده فرد را در مقابل آلرژی فصلی و حاد حفاظت می‌کند، مصرف غذاهای حاوی فیبر به حفظ تعادل میکروفلور در دستگاه گوارش کمک می‌کند بنابراین بهتر است توت، پرتقال، نخود سبز و غلات سبوس دار و هم چنین مغزها که منبع غنی فیبر هستند در برنامه غذایی گنجانده شود.
    مطالعه‌ای که توسط محققان و پژوهشگران بر روی 120 فرد بزرگ سال انجام شد نشان می‌دهد مصرف ماست علایم آلرژی را کاهش می‌دهد،‌ محققان ژاپنی دریافته‌اند که چای سبز نیز به دلیل وجود متیلات اپی گالو کاتچین گالات خواص ضد آلرژی داشته باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.