مصرف لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین c آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد.
دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: چای دارای ترکیباتی آنتی اکسیدانی است که اگر بدون قند مصرف شود و گرما و حرارت آن کم باشد آنتی اکسیدان های آن بهتر جذب بدن می شوند.
وی گفت: چای جزو نوشیدن هایی است که باعث رفع خستگی بدن و استحکام دندان ها می شود و مواد آنتی اکسیدانی موجود در آن رادیکال های آزاد را از بین می برد.
این متخصص تغذیه افزود: چای به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود به دلیل اینکه جذب آهن غذا را مختل می کند همچنین مصرف مواد فیبردار و نان هایی که خوب تخمیر نشده است به دلیل تشکیل ماده ای به نام فیتات از جذب آهن خون جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولا به عنوان یک چاشنی استفاده می شود. لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین c آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد و خشکی دهان را افزاش می دهد. البته مصرف لیمو ترش بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان می شود.